Російська армія останнім часом фіксує шалені втрати, через відсутність озброєння, так званий "снарядний голод".

Пригожин уже придумав, ким можна замінити зеків у своєму війську. ПВК "Вагнера" тепер наповнюватиметься не російськими в'язнями, а "тітушками" зі спортклубів. Про це повідомляють в Інституту вивчення війни.

Євген Пригожин, скріншот: YouTube
Євген Пригожин, скріншот: YouTube

ISW пише, що нові вербувальні центри чвк "вагнера" базуються у спорткомплексі "Динамо" у самарі, спортивному клубі "Антарес" у ростові-на-дону та будівлі федерації боксу росії в тюмені.

Скриншот мапи набору "тітушок"
Скриншот мапи набору "тітушок"

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Пригожин може спробувати поновити вербування до свого війська, адже через шалені втрати, може таке статися, що пригодину не буде ким командувати. Крім того, він втратив доступ до ув'язнених. Про припинення вербування до ПВК "Вагнера" зеків Пригожин розповідав ще 9 лютого.

Євген Пригожин, фото: вільне джерело
Євген Пригожин, фото: вільне джерело

Раніше пригожин випустив відео, в якому завив, що "якщо чвк "вагнер" відступить від Бахмута, то посипається весь фронт". Він обіцяє для російського військового керівництва відповідні наслідки, якщо "ваґнеру" доведеться відступити - прорив флангів, здачу всієї Луганської області, Криму тощо.

Нагадаємо, ми писали, що війна не для багатих: зять "фанерного генерала" Шойгу гріється на морях і хвалиться годинником за три мільйони.

Як повідомляв "Знай.ua" три тижні без масованих ударів з боку рф: військовий оглядач зробив прогноз, кому варто напружитися.

Також "Знай.ua" інформував, достроково розірвати контракт ЗСУ: законодавство передбачає декілька варіантів.