Не будемо сперечатися, багато українців до фатальної дати 24 лютого побоювалися і чекали на "великі страшні настання". Однак багато з того, чим загрожували агресори, не сталося. Зараз триває березень і практики мають нові прогнози на новий наступ ворога.

З українцями своїми спостереженнями поділився хіромант та спеціаліст системи архітектурного планування Васту-шастру Володимир Бадіян.

Про це астрологічний експерт Володимир Бадіян розповів у своєму новому відео, яке опублікував у мережі YouTube.

Український захисник, скріншот: YouTube
Український захисник, скріншот: YouTube

До річниці повномасштабної війни всі чекали на загострення на фронті. На початку цього тижня активізувалися повітряні атаки з боку окупантів та з'являються повідомлення, що ворог змінив місце запуску дронів, щоб вони діставали вже й до заходу України.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Володимир Бадіян зробив прогноз щодо повітряних атак на українські міста найближчим часом:

"Є світло в кінці тунелю. Будуть прильоти, але вони не завдадуть сильної шкоди нашій енергетиці", - заявив астроеексперт.

Щодо ситуації на фронті, астролог не віщує нового ворожого наступу.

"Березень буде "гарячим", але не "гарячіший", ніж був лютий. 99%, що нового наступу не буде", - сказав Бадіян.

Нагадаємо, ніколи не зраджують своїм коханим: астрологи назвали знаки зодіаку, які обирають одне кохання на все життя.

Раніше повідомлялося, "Досягаємо шляхом сили...": астролог Влад Росс розповів, до чого готуватися українцям на березневий молодик.

Також, почнуть нове життя в березні: які знаки Зодіаку нарешті отримають усе те, про що мріяли.