В мережі обговорюють "зразкову сім'ю" пропагандиста соловйова, який постійно істерить в ефірі, та те яка правда прихована за такими протокольними стосунками.

У Telegram-каналі Компромат 2.0 розповіли про дивні стосунки дружини ведучого пропагандистських шоу Владіміра соловйова та колишнього зіркового фотографа Бориса Фоміна, який кілька років тому став "трансформером" і навіть написав про це книгу "Я вирішив стати жінкою.

У своєму розслідуванні адміни "Компромату 2.0" визначили, що дружина соловйова виконує тільки протокольні функції, а живе насправді з іншим, тобто з іншою.

Терпіти такого істерика мало хто зможе, вірніше, навряд чи взагалі існує така людина. Ось і дружина Соловйова Ельга Сепп, народивши йому п'ятеро дітей і наївшись сімейного життя по вуха, пішла від нього. І не просто пішла, а змінила партнера на жінку. Надто багато часу Сепп проводить у компанії Фоміної - колишнього зіркового фотографа Фоміна, який кілька років тому став "трансформером" і навіть написав про це книгу. - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Також зазначають, що дружина соловйова також виступає проти війни в Україні.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандист Соловйов вигадав мотив нової хвилі мобілізації: просяться самі.

Як повідомляв "Знай.ua" російська пропагандистка назвала маріупольців зрадниками та ворогами: здійснюють диверсії.

Також "Знай.ua" інформував, зрадниця Ані Лорак розважить росіян, поки українці гинуть від їх рук: "Як тобі спиться?".