Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко припустив декілька варіантів подальшого розвитку подій, через відсутність масоаних обстрілів з боку росії.

Оглядач підрахував скільки ракет випускає росія щодня, та виявилося, що впродовж лютого АТ "Дослідне конструкторське бюро "Новатор" випускало по 1 КРМБ "Калібр" на добу.

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube
Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

У АТ "Корпорація тактичне ракетне озброєння" 20 одиниць ракет Х-38М та Х-31ПМ. Та раз на тиждень проходить виробництво КР "Онікс", які вирушають на 15 ОБрбр БРК "Бастіон-П".

На мій погляд, ця пауза може бути викликана або накопиченням максимально можливого БК, для нанесення максимально руйнівного ефекту з можливих, або підготовкою до іншої "СВО", яку необхідно буде підтримати нанесенням ракетних ударів, - припускає Коваленко у своїй статті.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ракети рф. Фото: скриншот Youtube
Ракети рф. Фото: скриншот Youtube

Військовий оглядач зазначає, що росія не може накопичити більше, ніж здатні запустити носії. Тому підозрює, що путін готується до нового СВО у Молдові, не даремно ж там показували п'яних "мітингувальників" яких звезли "протестувати" проти уряду.

Саме надання підтримки підрозділам, що наступають з території Придністров'я, за допомогою нанесення постійних ракетних ударів по території Молдови може в перспективі застосувати росія, якщо піде на реалізацію такого сценарію. Таке може цілком трапитися, адже Молдова не має по суті ешелонованої ППО.

На думку оглядача, якщо на Україну не буде здійснено масований удар найближчим часом, то слід напружитися саме Кишиневу. Наразі в Молдові знаходять періодично лише уламки ракет.

Нагадаємо, ми писали, що провокація у Придністров'ї: нардеп Олександр Качура пояснив, чому всі звинувачення росії – маячня.

Як повідомляв "Знай.ua" Молдова хоче захисту від російських ракет: це трапляється усе частіше.

Також "Знай.ua" інформував, що на думку Олександра Мусієнка змішало плани росії щодо масових ракетних обстрілів України.