Відомий український практик рунології, майстер карток Таро Ірина Клевер, яка вже неодноразово передбачала добрі події для українців, знайшла відповідь у кого "ключ до завершення війни". Є припущення, що цей "артефакт" в руках США, у росії, у Китаю або все-таки в України.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Астро світ".

За словами Ірини Клевер, Україна на сьогодні має дуже потужні важелі впливу.

Ірина Клевер, скріншот: YouTube
Ірина Клевер, скріншот: YouTube

"Українці впевнені у своїх силах, адже вони на своїй землі, яку потрібно звільнити. Більше того, великий вплив на хід війни, на думку Клевер, мають Сполучені Штати. росія ж посідає третє місце за своїми можливостями. Задуманий главою Кремля Володимир путін не справджується, витрачені на війну величезні ресурси не приносять бажаного результату", - розповіла Ірина Клевер.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Що стосується Китаю, у нього, за прогнозом тарологіні, "пов'язані руки", але все ж таки незначний вплив на повномасштабне вторгнення від нього можна очікувати.

"США прагнуть сприяти завершенню війни в Україні до проведення президентських виборів в Америці. Це в них крайній термін має бути до цієї дати", - каже тарологиня Ірина Клевер.

Нагадаємо, наділені рідкісним даром: які чотири знаки Зодіаку з віком стають молодшими.

Раніше повідомлялося, що шили форму для ворога: у Чернігівській області текстильна компанія працювала на російський ВПК.

Також, справжні уперці не вміють програвати: знаки Зодіаку, які завжди роблять все по-своєму.