У Кремлі мотивують росіян йти на війну нібито високими зарплатами, пільгами та іншими бонусами. Багато хто піддається спокусі і йде вбивати мирних українців заради грошей, яких у результаті можуть і не отримати. Прикладом тому Жаркин Ігасанов із Тюменської області, який вирішив підзаробити на війні та став добривом раніше, ніж отримав зарплату. Про це пишуть російські телеграм-канали.

Житель села Казанське Тюменської області, батько вісьмох Жаркин Ігасанов навряд чи зводив кінці з кінцями, як і багато росіян, але вирішив покласти край злидням і вирушив на війну в Україну. Мотивацією чоловіка стали високі виплати, обіцяні державою, які б покрити його мільйонні борги.

Багатодітний окупант загинув в Україні. Фото: скрін telegram
Багатодітний окупант загинув в Україні. Фото: скрін telegram

Воювати новоспеченому окупанту вдалося недовго, оскільки навіть зарплату отримати не встиг. За словами його дружини, навіть "гробові" виплати вона отримати не зможе, адже через фінансові проблеми вони розлучилися, щоб вона могла оформити допомогу на дітей. Натомість і мільйонні борги нікуди не зникли, хоч їх і обіцяли списати.

Сім'я загиблого багатодітного окупанта. Фото: скрін соцмережі
Сім'я загиблого багатодітного окупанта. Фото: скрін соцмережі

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"На рахунках борг 1 мільйон 300 тисяч рублів. Обіцяли списати кредит чоловіка після його загибелі, але він досі висить на "Держпослугах", - розповіла дружина загарбника.

Раніше портал Знай повідомляв, окупанти пустять на дно свій найбільший атомний підводний човен: слідом за російським кораблем.

Також наш портал інформував, збиралися йти в атаку, але зарубали командира сокирою: як окупанти повоювали під Бахмутом.

Крім того, ми писали, сім'ї померлого окупанта подарували цілу пачку пельменів: другий син теж на підході.