Зрадник України, бойовик так званої "ДНР" Олексій Замай після повернення з війни помер у злиднях, оскільки не зміг не отримати пенсію та знайти роботу через втрату обох рук. Про це повідомляється у соцмережах.

Бойовик із Криму Олексій Замай воював в Україні на боці російських окупантів, але карма швидко знайшла його і в результаті він отримав серйозне поранення. Російському найманцю ампутували обидві руки, і він залишився жити в окупованому Донецьку. Ось тільки замість обіцяних почестей, нагород та ситого життя під покровительством путінського слуги Пушиліна, бойовик отримав зовсім протилежне.

Помер бойовик Олексій Замай. Фото: скрін соцмережі
Помер бойовик Олексій Замай. Фото: скрін соцмережі

Оскільки бойовик залишився без обох рук, він не зміг знайти собі роботу, щоб забезпечити життя. Місцева "влада", яка "своїх не кидає", вирішила зайвий раз не напружуватися і про існування "героя" забула.

Бойовик Олексій Замай. Фото: скрін соцмережі
Бойовик Олексій Замай. Фото: скрін соцмережі

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Олексій Замай, інвалід, звертався для оформлення пенсії, але йому в ній відмовили. Найцікавіше, що для отримання пенсії йому був потрібен російський паспорт, але щоб отримати його потрібні відбитки пальців. У результаті безрукий бойовик прожив залишок свого недовгого життя у злиднях.

Бойовик Олексій Замай. Фото: скрін соцмережі
Бойовик Олексій Замай. Фото: скрін соцмережі

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росія стягнула до кордонів літаки? У ЗСУ заспокоїли українців: "Ми трохи здивувалися".

Також наш портал інформував, що сім'ї померлого окупанта подарували цілу пачку пельменів: другий син теж на підході.

Крім того, ми писали, окупанти пустять на дно свій найбільший атомний підводний човен: слідом за російським кораблем.