Для того, щоб довести всім, що в них ще є "порох у порохівницях", росіяни в річницю вторгнення в Україну можуть вдатися до масованої ракетної атаки. Є інформація, що війська Росії в даний момент кинули всі сили на те, щоб накопичити достатній обсяг ракет, щоб здійснити каскад з трьох хвиль.

Про це розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю одному з українських видань.

Михайло Подоляк, скріншот: YouTube
Михайло Подоляк, скріншот: YouTube

"Сьогодні вони спробують використовувати ці "болванки" (повітряні кулі з відбивачами - ред.) для того, щоб навантажити нашу систему ППО, тому що все-таки це гроші. Кожен пуск проти ракети - це конкретні гроші. І в такий спосіб хоч якихось результатів досягти", - заявив Михайло Подоляк.

Радник глави Офісу президента також розповів, що росіяни продовжуватимуть пускати повітряні кулі, але на річницю вторгнення очікується ракетний обстріл.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Вони це робитимуть, але на 24 лютого вони спробують накопичити той обсяг, який завжди використовують для масованого 3-хвильового каскаду, і показати, що у них ще "порох у порохівницях", - розповів Михайло Подоляк .

Нагадаємо, друга "патріота" Добкіна оголосили почесним громадянином: "Рік війни? Не чули".

Раніше повідомлялося, Михайло Подоляк заявив, що наступ росіян почався, а Данилов назвав напрямки: "Має бути велике бажання".

Також, українцям показали сценарій про перемогу у війні: реалізація лише питання часу та готовності Заходу.