Поет Артем Полежака зараз перебуває на фронті, про що нагадує періодичними публікаціями у соціальній мережі Facebook.

Автор поетичних збірок, із позивним "Хімера", служить у складі 3-го батальйону 5-ї Слобожанської бригади Нацгвардії. Він розповів, що одержав контузію, захищаючи Україну. Приліт стався за 50 сантиметрів від голови... тому все могло закінчитися летальним кінцем, адже за його позиціями працював ворожий танк.

"Опритомнів, засипаний піском, нічого не розуміючи. У голові гуде, а головне, трохи порушена координація і не можу довго йти", — зізнався він.

Незабаром Полежака потрапив до шпиталю, де перебуває під наглядом лікарів. Але не це найцікавіше. А те, що його зняв інший український воїн ЗСУ.

"Ось я зустрів у лісі десь на сході країни одного справжнього поета. Каже, що контужен. Я вже не став уточнювати, що це його нормальний стан", - пише Богдан Тицький.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

"Божої ласки, удачі, тепла. Дякую за Україну", "Добре, що живий і посміхається", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дмитро Снєгірьов про знищення БМПТ "Термінатор" противника: інформацію надали місцеві сили опору

Як повідомляв "Знай.uа", Герой України Karaya готовий вивчитися на західних винищувачах за 3 місяці: окупантам краще тікати

Знай.ua писав, Зеленський успішно з'їздив до Європи? У Білому домі розповіли про передачу Україні винищувачів: "Немає нічого незвичайного"