Минулий тиждень увійде назавжди в історію тим, що Захід почав ворушитися стосовно війни Росії проти України, і надав ЗСУ танки. У чому ж їхня головна перевага перед російськими?

Про це розповів колишній офіцер польських бронетанкових військ Марек Козубаль для порталу Rzeczpospolita, наголошуючи на гострій необхідності ЗСУ цих танків.

Вся Західна техніка побудована так, щоб мати можливість боротися з силами переважаючого супротивника. Наприклад, під час холодної війни німецькі танки Leopard та американські Abrams стримували навали радянських танків, які б атакувати Західну Європу через Німеччину. Вони важкі, проте добре озброєні та прості в експлуатації.

Танки, фото: скріншот з відео
Танки, фото: скріншот з відео

Варто одразу зазначити, що українських танкістів у рази менше, ніж російських, тому тут їм чудово підходить тактика західних військ.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

І ось, у такий спосіб, застосування західних танків, які ідеально адаптовані до такої тактики, дозволить наростити в рази потенціал ЗСУ, і в черговий раз перехопити ініціативу в цій війні.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Загальна кількість танків, які Україна протягом найближчих місяців отримає від партнерів, складає вже близько 300 штук, що значно посилить наші позиції. Це допоможе деокупувати ще частину територій, а навчання українських військових розпочнеться найближчими тижнями.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Раніше повідомлялося, що норвезький генерал оцінив російські втрати в рази приємніше, ніж Генштаб ЗСУ: наближаються знову до ювілею

Також російська пропагандистка назвала маріупольців зрадниками та ворогами: здійснюють диверсії