Стало відомо про те, з яких напрямків може піти окупантська армія, якщо вони знову захочуть атакувати Україну через Північ і яка взагалі ймовірність наступу.

Про це 24 каналу розповів білоруський опозиціонер Павло Латушко.

Поки при владі російські та білоруські диктатори путін і Лукашенко, Україна завжди буде в небезпеці. Це змушує українців постійно бути готовими до повторного наступу, хоч і всі залякування противників не більше ніж провокації. Адже "пощастило" з сусідами.

Олександр Лукашенко і Володимир Путін, фото: ТАСС
Олександр Лукашенко і Володимир Путін, фото: ТАСС

На сьогоднішній день, як зазначає експерт, може бути лише два напрямки з Білорусі, за яким можуть наступати окупанти. Один із шляхів уже знайомий окупантам, адже вони пройшлися ним наприкінці лютого.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Цей напрямок з Гомеля, де через Чорнобильську зону входили 24 лютого Збройні сили Росії, коли Лукашенко відкрив кордон і пустив російських солдатів з агресією в Україну. Павло Латушко

Саме у ході цих боїв російським терористам вдалося атакувати спочатку Бучу, Гостомель, Ірпінь, а потім були спроби ще й забрати Київ.

Кордон з Білоруссю, скріншот: YouTube
Кордон з Білоруссю, скріншот: YouTube

Через місяць вони зрозуміли, що стратегія є провальною, і вони почали тікати звідти.

Другий напрямок може бути з Бреста, і зроблять вони це для того, щоб відрізати шляхи постачання західного озброєння, оскільки без цього їх програш забезпечений набагато швидше.

При цьому ударного угруповання поки що немає у цих місцях.

У принципі, ймовірність ще одного наступу звідти вкрай мала, оскільки Олександр Лукашенко побоюється за своє життя, а після другої помилки за останній рік йому настане кінець. Тим більше, що ні Україна, ні Захід цього не стерплять.

На жаль, ЗСУ через агресивну політику режиму Лукашенка змушені реагувати на цю ситуацію і тримати резерви на північному напрямку. Павло Латушко

Нагадаємо, що українські 300 спартанців: 79 воїнів ЗСУ 2 тижні боролися з 2 тисячами окупантів

Раніше повідомлялося, що кухар путіна Пригожин продовжує геноцидний тур по в'язницях росії: які умови пропонують майбутнім окупантам

Також пналітик розповів про надання 100 танків Leopard 2 від партнерів, чи зможуть окупанти їх знищити .