Стало відомо про чергове рішення глави Чечні Рамзана Кадирова з нотками маразму. Тепер він запропонував відправляти на передову всіх генералів, що забороняють носити бороду.

Відповідне повідомлення з'явилося у Telegram-каналі у четвер, 19 січня.

У статуті збройних сил є вимога постійно голитися, і ватажку TikTok військ це не сподобалося. Він вважає таке рішення явним викликом і тому звернувся до голови Державної Думи В'ячеслава Воложина.

У своєму повідомленні він вимагав відправляти генералів, які підтримують заборону на довгі бороди, просто в гарячі точки війни.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Шановний В'ячеслав Володін, будь ласка, не в службу, а в дружбу: відправляйте охоронців статуту на передову. Рамзан Кадиров

Це була реакція на прохання від депутата Держдуми генерала Віктора Соболєва, який підтвердив, що заборона на бороди у військах – це звичайна вимога військової дисципліни.

Рамзан Кадиров, фото: Telegram
Рамзан Кадиров, фото: Telegram

Схоже, у генерал-лейтенанта Віктора Соболєва багато вільного часу на роботі, тому що нема чим зайнятися і перечитує статут. Соболєв чудово знає, хто і чому носить бороду на передовій. Тому я впевнений, що це явний виклик, покликаний вплинути на моральний стан солдатів, які ведуть священну війну за Всевишнього і носять бороди тільки для Всевишнього, як наш улюблений пророк. Рамзан Кадиров

Більше проблем у них не знайшлося, як вирішувати питання носіння бороди на фронті. А взагалі, зовсім не важливо, чи приїдуть вони в Україну з бородою чи без. Важливо те, що вони ніколи не повернуться назад.

Кадирівці. Фото: Telegram
Кадирівці. Фото: Telegram

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре