Найближчим часом Україні нададуть величезну кількість танків, які значно змінять ситуацію на фронті. Проте водночас вони стануть головною метою окупантів.

Про це 24 каналу розповів військовий аналітик Олексій Гетьман.

Річ у тому, що рішення союзників щодо відправки в Україну танків набирає обертів. Проте, найочікуванішою є німецький танк Leopard 2. Усього сотні таких цілком вистачить на потреби ЗСУ.

Танки. Фото: скриншот з Youtube
Танки. Фото: скриншот з Youtube

Експерт вважає, що якщо новообраний міністр оборони Німеччини ухвалить рішення все ж таки відправити танки Україні, тоді близько сотні штук нам буде достатньо з головою.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Leopard 2 - це ікона стилю, вони дуже потужні, у них дуже гарна гармата, вона добре стабілізується, вони можуть стріляти на ходу. Потужна гладкоствольна гармата 105 міліметрів, яка може стріляти протитанковими снарядами. Це дуже потужна зброя, там на 1 людину більше в екіпажі, є окремий зарядний, людина, яка відповідає за постріли, там дуже добре захищений екіпаж від детонації. Олексій Гетьман

Танки. Фото:скриншот  Youtube
Танки. Фото:скриншот Youtube

Є висока ймовірність того, що на найближчій зустрічі Рамштайна лідери погодять логістику щодо доставки танків для України, і така наступальна зброя значно змінить хід війни.

"Це дуже приємна новина, 100 Leopard - це капець русне", - сказав Гетьман.

Що стосується їх уразливості, то Leopard 2 мають вкрай активну броню, яка здатна протистояти різній протитанковій зброї. Також на даній техніці встановлена ​​система лазерного спостереження за снарядами. Їх можна буде перехоплювати.

Вважати, що танка Leopard вистачить на кілька хвилин бою… За великим рахунком є ​​такі висновки, але росіяни не мають такої зброї, не мають Javelin, які можуть знищувати ці танки так, як ми знищуємо російські. Олексій Гетьман

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре