Стало відомо про те, як в Офісі президента України планують користуватися далекобійними ракетами, які ми плануємо все ж таки вибити від американських союзників. Нічого протизаконного.

Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є.

Михайло Подоляк, фото: Instagram
Михайло Подоляк, фото: Instagram

За його словами, далекобійні ракети дозволять Україні з високою ефективністю боротися з російськими окупантами. Зокрема, йдеться про логістику на тимчасово окупованих територіях.

"Дальнобійні ракети дозволять Україні ефективно знищувати російську логістику на окупованих територіях: тилові склади, техніку, командні пункти", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

проліт ракети над Україною
проліт ракети над Україною

Це не просто іграшка, а повномасштабна війна, яку треба закінчувати. Якщо не допомогти Україні потрібною зброєю сьогодні, то завтра вже не буде кому допомагати. Постачання такого типу ракет збережуть тисячі життів українських захисників, а також завадить російському наступу.

"Час для ATACMS настав. Чого ми чекаємо?" - підкреслив радник керівника ВП.

Примітно, що ракети ATACMS ми просимо надати Україні ще з літа, оскільки вони сильно полегшили б завдання ЗСУ. Їхня перевага в тому, що призначені для знищення цілей на відстані 300 кілометрів.

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре