Нещодавно ми повідомляли про те, що під Бахмутом помер один із розробників культової комп'ютерної гри STALKER Володимир Єжов, потім стало відомо про загибель бойового медика Владислави Чорних з позивним "Аїда", багаторазового призера Чемпіонатів України Андрія Дмитрієва.

Наразі видання CBS заявляє, що під Бахмутом помер канадський медик-волонтер Григорій Цехмістренко. Він родом із України, хоча був громадянином Канади.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Грег повернувся на Батьківщину у січні 2022 року, саме тоді, коли почали з'являтися натяки на вторгнення окупантів. З 24 лютого він став медиком-добровольцем... і загинув у ніч із 14 на 15 січня у Бахмуті. Його батько, Віталій, розповів, що разом із дружиною приїхав до Києва, щоби провести Різдво разом із сином.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Григорій Цехмістренко, фото: Instagram
Григорій Цехмістренко, фото: Instagram

Григорій Цехмістренко, фото: Instagram
Григорій Цехмістренко, фото: Instagram

"Греґ, без тебе світ здається трохи пустішим. Ти був одним з найкращих людей, яких я коли-небудь мав задоволення зустрічати. ​​Спочивай зі світом, і нехай знайдуть спокій ті, хто любив тебе", "Ми пишаємося тобою і дуже тебе любимо. Бережіть себе, наскільки це можливо! Ми віримо у вас, хлопці! Ви все, що у нас є!" - пишуть користувачі на його сторінці.

Нагадаємо, не персонаж блокбастера, а життя в Україні: Володимир Зеленський за рік зумів пережити вже 12 замахів

Як повідомляв "Знай.uа", через що Україна не отримала жодної поставки від США по ленд-лізу, і чому це вигідно нам: "Дають - бери"

Знай.ua писав, січень б'є всі рекорди з втрат росіян в Україні, і до кінця зими очікуємо новий ювілей: "150 тисяч людей за 3 місяці"