Перша леді України Олена Зеленська передасть листа китайському президентові Сі Цзіньпіну від чоловіка Володимира.

Про це повідомляє джерело Sky News , цитуючи слова Олени Зеленської під час виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Лист, який отримає від Володимира Зеленського, китайський лідер містить у собі вкрай важливу інформацію. Там він виклав свої пропозиції щодо того, як може закінчитися війна.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Передасть вона його через віце-прем'єр-міністра Китаю Лю Хе, який особисто його передасть. Також вона має «формальні» конверти зі зверненнями українського лідера для президента Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн та президента Швейцарії Олена Берсе.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Якщо всі будуть єдиними, тоді світ повернеться, як вважає перша леді. Однак, якщо світ дозволить зазнати поразки України, тоді це матиме катастрофічні наслідки.

Сі Цзіньпінь. Фото: Youtube
Сі Цзіньпінь. Фото: Youtube

Як світ розраховує досягти кліматичної нейтральності, якщо він не може зупинити навіть спалювання цілих українських міст. Це робить Росія зі своєю артилерією, ракетами, іранськими безпілотниками. Ви всі знаєте, що російська агресія ніколи не мала на меті зупинитися на українських кордонах. Ця війна може піти вперед і спричинити ширші кризи, якщо Україна програє. Олена Зеленська

Якою буде публічна реакція на це китайського президента Сі Цзіньпіна, і чи буде вона взагалі сказати досить складно. Все покаже час, проте відносини Китаю та Росії останнім часом дуже охолонули, а це вже позитивний знак.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Нагадаємо, що не персонаж блокбастера, а життя в Україні: Володимир Зеленський за рік зумів пережити вже 12 замахів

Раніше повідомлялося, що чомусь військ НАТО досі немає в Україні

Також, путін наказав захопити весь Донбас