Стало відомо про те, що Збройним силам України вдалося ліквідувати вже не менше 77% російських зеків, які вступили до лав ПВК "Вагнер". Їм мабуть не було чого втрачати.

Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є.

Чоловік стверджує, що російський олігарх, а також власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин завербував туди вже понад 38 тисяч російських в'язнів.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Всі вони були відправлені на війну, де їх усіх може чекати лише одна доля – смерть. Вже 77% їх ліквідовано.

Про якість російської "армії". ПВК "Вагнер" за спрощеною "процедурою" вивела з підпорядкування Федеральної служби виконання покарань Росії (в'язниць та колоній) — 38 244 особи для використання у геноциді. ЗСУ "зняли з обліку" (вбили, поранили, відправили в безвісти чи полон) - 29 543. Могілізація російських зеків на даний момент - 77%. Михайло Подоляк

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Частина з них, до речі, вже перебуває в українському полоні, і назад точно не хочуть, адже на них чекає доля його колег. Один із них взагалі розповів, як перед відправкою на війну їм показували ролики з стратами дезертирів. Типові терористи, для яких життя людей – ніщо.

Тим часом втрати спільних росіян б'ють усі рекорди. Загалом Росія з початку широкомасштабного вторгнення втратила вже 116 080 своїх військових, і лише за останню добу їх більше стало на 790. Про це свідчать дані від Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що суд не взяв під варту зрадницю: працювала на оккупантів у Харківській області

Раніше повідомлялося, що генерал ЗСУ розповів, як зупинятимуть можливе навалу росіян з Білорусі

Також, путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі