Стало відомо, що в Запорізькій області значно помічено «посилення» російських окупантів, які почали готувати власний контрнаступ.

Про це заявив керівник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування Євген Єрін в ефірі телеканалу "Еспресо".

Вони на запорізькому напрямку отримали нові резерви, бо хочуть спробувати дати відсіч Збройним силам України та перейти в контрнаступ.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Звичайно ж, у них нічого не вийде, але готовими нам треба завжди бути.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Зараз відзначається збільшення обстрілів на Запорізькому напрямку. Загалом ворог готує свої оборонні укріплення, здійснює інженерне обладнання позицій, створює мінні загородження. Також останнім часом відзначається певне посилення підрозділів окупантів на Запорізькому напрямку загалом, що може свідчити про те, що ворог готується відбивати нашу атаку, але з наступним переходом у контрнаступ" - каже Євген Єрін.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нині ж у Запорізькій області ситуація складна, але стабільна. Там не змінюється вже кілька місяців, але Новий рік обов'язково принесе їм щастя. Там немає активних бойових дій, але є обстріли позицій ЗСУ та мирних громадян. Типові терористи.

ЗСУ на місці стояти не збираються, і як зазначали в ГУР МО, вже на початку весни українці побачать найбільший за останній рік контрнаступ. Сподіваємося, що це справді так.

Нагадаємо, що суд не взяв під варту зрадницю: працювала на оккупантів у Харківській області

Раніше повідомлялося, що генерал ЗСУ розповів, як зупинятимуть можливе навалу росіян з Білорусі

Також, путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі