Стало відомо про те, що росіяни найближчим часом планують створити двомільйонну армію, оскільки втрати в Україні перевищили всі їхні очікування. Як вони бояться.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

За їхніми словами, у Кремлі зараз уже почали займатися розробкою нових хвиль мобілізації, оскільки "друга армія у світі" не впоралася з поставленими завданнями в Україні, і щодня це величезні втрати. Ось їм і знадобилася двомільйонна армія.

Мобілізовані. бунтують
Мобілізовані. бунтують

Під час першої хвилі, яку вони ще називають "частковою", було покликано щонайменше 300 тисяч осіб, і тепер після нетривалої підготовки їх кидають прямо на передову.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Військова розвідка України не виключає, що керівництво Росії найближчими днями оголосить про проведення чергової хвилі мобілізації. У ЗС РФ потраплять ще 500 тисяч росіян, що дозволить країні-терористу створити стратегічні резерви", - йдеться у повідомленні ГУР.

Мобілізація у Якутії, фото з вільних джерел
Мобілізація у Якутії, фото з вільних джерел

У розвідці також зазначають, що перед початком нової хвилі мобілізації вони вносять до законів деякі зміни, які регламентують сам заклик. Наприклад, на протязі всього 13 січня у них стояло питання відстрочки для батьків трьох і більше дітей. Тобто плани на мобілізацію у них точно є, і навчальні центри для призовників на повну готуються.

"За оцінками військової розвідки України, масштаб мобілізаційних заходів, які здійснює країна-агресор, свідчить про плани її керівництва створити армію чисельністю близько двох мільйонів осіб", - додали в ГУР.

Нагадаємо, що путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі .

Раніше повідомлялося, що з путіна насміхаються навіть шанувальники: готує росію до капітуляції, а себе – до Гааги .

Також хто може стати останнім президентом Росії перед розвалом: затримається на кілька місяців