Президент диктаторської росії володимир путін "не побачить свого наступного дня народження", оскільки один російський чиновник у вигнанні стверджує, що деспот може бути на останньому подиху.

Незважаючи на те, що цей "альфа-самець" чіпляється за владу з початку століття, колишній російський опозиціонер Ілля Пономарьов заявив, що президент не доживе до 2024 року.

Про це повідомляє видання DailyStar.

Пономарьов, який був депутатом Державної Думи росії з 2007 по 2016 рік, а тепер є громадянином України, очолив рух, який, як він сподівається, допоможе росії уникнути її деспотичної держави.

Держдума, фото: скріншот із відео
Держдума, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Це пов'язано з тим, що член опозиції стверджує, що невдалі дії путіну в Києві означають, що його найближче оточення може відвернутися від 70-річного політика.

Пономарьов сказав: "Сила путіна полягає в його становищі альфа-самця, людини непереможної. 2022 став роком, коли ця позиція почала слабшати. Мій прогноз, як і раніше, залишається в силі, що він не доживе до свого наступного дня народження. Моя особиста мрія , очевидно, побачити [путіна] в Гаазі, але я не думаю, що він це зробить, оточуючі не дозволять йому поїхати до Гааги, тому що його свідчення насправді можуть бути для них дуже небезпечними... [тому] він буде убитий" .

Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео
Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео

Опозиціонер також різко висловився про майбутнє росії після усунення деспота путіна, заявивши, що 70-річного можна переконати "піти у відставку". Він додав, що в ситуацію в росії можуть бути залучені так звані "системні ліберали", які переконають шляхи піти у відставку і надати їм слово, і що вони вестимуть переговори із Заходом.

Нагадаємо, що "запасний" президент росії та відомий алкоголік Медведєв влаштував істерику через танки для ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що новий масований удар може статися найближчим часом: Україну попередили про небезпеку.