Стало відомо про те, що на ПВК "Вагнер" припадає чверть російських сил на території України. Саме вони «борються» за амбіції путіна переважно.

Про це пише британське видання The Guardian.

Військ м'ясника путіна Пригожина стало нестерпно багато в Україні, і тепер вони складають близько чверті від загальної кількості військ. Іноземні розвідки зазначають, що їхня роль у війні зростає регулярно.

ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео
ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео

"Існує реальна ймовірність того, що вагнерівці зараз становлять чверть чи більше російських комбатантів", – заявив журналістам неназваний чиновник.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

При цьому незважаючи на це ефективність цих бійців вкрай низька. Вони повільно пересуваються на різних напрямках, і єдина мета перебування на війні - можливість отримати амністію.

Кремль, як і раніше, намагається перемогти в Україні за допомогою кількості військ, але ніяк не можуть усвідомити, що в сучасних війнах це не має жодного значення. Головне зараз – якість, а в українських захисників із цим точно проблем немає.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

"Іноді потрібно два тижні, щоб взяти один будинок", – констатує співрозмовник видання про бійців ПВК "Вагнер".

Крім того, варто відразу зазначити, що втрати у росіян зростають з кожним днем ​​неймовірно. Загалом за 11 місяців в Україні вони втратили більше людей, ніж у всіх своїх війнах.

За даними ранку четверга, 12 січня, українські військові ліквідували за добу 430 російських солдатів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 113 390 військових. Дані наводить Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, що у Кремлі натякають на ганебний мирний план: створити ще одну Північну Корею

Раніше повідомлялося, що Кадиров на шкіряному дивані спробував заспокоїти окупантів .

Також, коли шляхи кинуть нових мобіків на вирішальну битву: які напрями у небезпеці