У Чечні чергова істерика через постачання озброєння Україні із Заходу. Почав вигадувати виправдання для народу, чому це нібито їм не загрожує.

Він записав ролик у власному Telegram-каналі, де регулярно вішає локшину на вуха своєму народові.

З перших днів Нового року західні союзники України активізувалися і надали рекордну кількість допомоги, техніки та озброєння. Звичайно ж це не залишилося поза увагою та істерики з боку росіян.

Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело
Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело

Глава Чечні Рамзан Кадиров закликав громадян і окупантів не хвилюватися через це, бо нібито частина допомоги не дійде, а отже дійде зовсім стара. Тобто вкотре намагаються себе заспокоїти і вигадати нові перемоги.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Я дивлюся, читаю про те, що пишуть у пресі, і бачу, що останнім часом ми говоримо про долари та техніку, які виділяють європейські держави для України. Ну, техніка це невиправдана. Нам нема чого турбуватися. І ті кошти, які сьогодні списують американські керівники та Європа, ці копійки дійдуть до них лише 15%. Рамзан Кадиров

Поставки зброї, фото: скріншот з відео
Поставки зброї, фото: скріншот з відео

При цьому примітно, що в цей час він лежить розслаблено на шкіряному світлому дивані, поки його люди гинуть через його амбіції та диктатор путіна. Звідти, мабуть, значно краще видно якісь проблеми в українців, і чи є вони взагалі.

Коли техніка та допомога прийде, вкрай цікаво, як виправдовуватимуться ці дивані герої. Найближчими місяцями Росія готує черговий наступ, але й Україна вже почала підготовку до нових операцій, які вирішать результат війни. Ось тільки ЗСУ щодня отримують нову техніку, а окупанти воюють із радянським мотлохом.

Нагадаємо, що путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі .

Раніше повідомлялося, що з путіна насміхаються навіть шанувальники: готує росію до капітуляції, а себе – до Гааги .

Також хто може стати останнім президентом Росії перед розвалом: затримається на кілька місяців