Навесні і влітку путін може віддати наказ про вирішальний наступ окупантської армії. Вже визначено напрями, на яких вони зазнають поразки.

На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький у своєму новому інтерв'ю для порталу The Guardian.

Найближчими днями диктатор путін може оголосити про нову хвилю мобілізації, і ці окупанти вже навесні та влітку будуть використані у черговому наступі.

Вадим Скібіцький з ГУР, скріншот з відео
Вадим Скібіцький з ГУР, скріншот з відео

Призвуть вони не менше 500 тисяч осіб, і це доповнення до раніше мобілізованих 300 тисяч осіб. Тобто путін має бажання продовжувати бойові дії на території України, і на мир вони явно не налаштовані.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

За допомогою цього "гарматного м'яса" вони сподіваються відновити настання як на південному напрямку, так і на східному. Хвиля мобілізації займе не менше двох місяців, і багато залежить від оснащення російським резервістом та допомоги Заходу для України.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

До слова, наступ насамперед може бути на Запорізьку область, оскільки це єдиний напрямок, де ЗСУ ще не встигли суттєво провести контрнаступ, і він дуже вразливий.

"Ми бачимо посилення тиску на Донеччині. З лютого однією з цілей була повна окупація цього регіону разом із Луганською областю. Поки що це їм не вдалося. Ймовірно, вони почнуть новий наступ на Запорізьку область. А на харківському напрямку намагатимуться зупинити наш контрнаступ. І спробують утримати позиції на херсонському напрямку, де нарощують оборону, а також на особливо стратегічному для них Кримському півострові", - зазначив Скибицький в інтерв'ю Corriere della Sera .

На північному напрямку можна бути спокійними, оскільки вони не мають достатньої кількості військ.

Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео
Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео

Нагадаємо, для чого Росія розганяє культ смерті серед громадян, і коли це перестане працювати

Раніше повідомлялося, що масштабний контрнаступ ЗСУ

Також росія днями може завдати чергового удару по Україні: чого чекають окупанти