Стало відомо про те, що «Вагнерівці» почали вербувати тепер на війну в Україну політичних ув'язнених із Чечні. Рамзан Кадиров знову втрачає людей.

Про це йдеться у новій заяві Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Відомство опублікувало його на своїх акаунтах у соціальних мережах.

Справа в тому, що приватна військова компанія "Вагнера" ​​прибула на "роботу" до Чечні. Війська в Україні блискавично закінчуються, і вони шукають по всій країні нових жертв.

ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео
ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео

На цей раз черга дійшла до Чечні, і більшістю з вербованих стали засуджені з політичних мотивів. Вони не порушують своїх традицій і продовжують руїнити життя людей.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

"Відомо, що в колонії-поселенні №3 міста Аргун (Чеченська Республіка РФ), а також у виправній колонії №2 селища Чорнокозово (Наурський район Чеченської Республіки РФ) триває процес вербування ув'язнених до лав ПВК Вагнера" ​​- йдеться у повідомленні відомства.

Кадирівці, фото: скріншот з відео
Кадирівці, фото: скріншот з відео

Подібне явище вже несе масовий характер. Наприклад, в обох колоніях було за цей час мобілізовано вже близько 50 ув'язнених, і більшість із них було засуджено у сфабрикованих справах. Нічого нового.

Зараз із співробітниками колоній проводять роботу щодо того, щоб інформація про них нікуди не витекла.

Нагадаємо, що петля на шиї путина затяглася міцніше після удару ЗСУ по Макіївці: у всьому винні солдати з телефонами

Раніше повідомлялося, що німці зізналися, що Шольц все ще спілкується з шаленим диктатором: не хоче втрачати зв'язку

Також в Україні не буде жодного "купола": як можна захистити небо