Війна проти росіян у нашій країні триває вже понад 315 днів, протягом яких наші захисники "демілітаризували" та "денацифікували" близько 110 тисяч окупантів.

На жаль, не обходиться без жертв в особі героїчних воїнів ЗСУ, які ціною власного життя продовжують не лише боронити нас від ворога, а й звільняти раніше захоплені території.

Війна в Україні, скріншот: Youtube
Війна в Україні, скріншот: Youtube

Зовсім недавно Львівський обласний ТЦК та СП (колишній військкомат) у соціальній мережі Facebook розповів історію про одного батька загиблого українського захисника. Чоловік, незважаючи на гору у родині, придбав для Збройних Сил України три автомобілі.

"У той час як на росії батьки солдатів окупаційних військ відправляють своїх нащадків на війну заради новенького ладу, в Україні батько готовий на небачену жертовність і патріотизм", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Чоловік, крім цього, допомагає у протезуванні військовослужбовців, які під час воєнних дій втратили кінцівки на фронті.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

36-річний син чоловіка – Степан Габрусь – народився у місті Сколе, яке знаходиться у Львівській області. Воїн ЗСУ загинув ще у квітні, захищаючи Україну, повернувшись до лав ЗСУ, будучи ветераном АТО.

Нагадаємо, Янукович чекав на захоплення Києва: коли "легітимний" хотів повернутися в Україну

Як повідомляв "Знай.uа", поки Україна у війні, на Заході крутять "Ополченочку" про танкісток з "ЛНР": "Хто це г*вно дивиться?"

Знай.ua писав, російським мобікам роздали замість телефонів "кишеньковий мотиватор" для дорослих, щоб скинути напругу: "Зацініть блід, прикол"