Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко міг дурити довгі роки путіну, і підробляти тести на коронавірус перед зустрічами.

Про це 24 каналу розповів російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко.

Усі знають, що останні кілька років російських диктатор путін зіткнувся з параною через стан здоров'я. Погіршилося все після початку пандемії коронавірусу, і тепер перед особистою зустріччю з ним зобов'язані здавати пцр-тест.

лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram
лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram

Проте деякі йшли на хитрощі, і зокрема це стосується Олександра Лукашенка. Найімовірніше, він не робив тести, а підробляв довідки. Причина в одному - у цієї солодкої парочки серйозні проблеми у відносинах, і вони сильно набридли один одному, оскільки змушені багато часу проводити один з одним.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ці двоє домовитися ні про що не можуть. Що потрібно Путіну від Лукашенка – те, щоб він вступив зі своїми військами у війну проти України. Лукашенка цього не допустить, мабуть. А ламати через коліно його досить складно, бо він вивертається. Це основне заняття, яке вони роблять. Ігор Яковенко

лукашенко. Фото: скриншот з відео
лукашенко. Фото: скриншот з відео

При цьому лідер Білорусі є дуже важливим ресурсом для Кремля, і тому вони в таких близьких відносинах. Олександр Лукашенко може надати доступ для Росії до свого військово-промислового комплексу, і тому путін не може на нього забити.

А за коронавірус. Думаю, що величезна кількість лікарів, які постійно оточують Путіна, якось вирішать цю проблему. Ігор Яковенко

Справа в тому, що місцеві хакери зламали медичний центр управління справами президента і опублікували в доступ близько 70 довідок ПЛР-тестів.

Нагадаємо, що чи попередять українців про повторний наступ Росії: у Міноборони відповіли

Раніше повідомлялося, що росія днями може завдати чергового удару по Україні: чого чекають окупанти

Також, на росії "імпортозамістили" голлівудські блокбастери: пропаганда остаточно виїсть мозок росіянам