Стало відомо, хто обстрілює Україну за допомогою іранських безпілотників-камікадзе. Саме ці терористи керують ними і не дають до ранку спати нашим людям.

Про це йдеться у спільному розслідуванні "Слідства.Інфо" та "Наші гроші.Львів".

Журналісти вирішили провести розслідування та з'ясувати особи людей, якщо їх можна так назвати, які й завдають терористичних ударів по Україні. Поки що знайшлося лише чотири особи, які почали це робити.

Російські злочинці, фото: вільне джерело
Російські злочинці, фото: вільне джерело

Влітку ці окупанти ще брали участь у армійських змаганнях "Соколине полювання-2022" в Ірані. Тобто підготовка велася ще задовго до перших постачань, і все давно було домовлено.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Там ці чоловіки вчилися користуватися дронами, які нині знищують житлові будинки та життя людей. Йдеться про військових 294-го Державного центру безпілотної авіації Міноборони РФ.

Виробництво безпілотників, скріншот: YouTube
Виробництво безпілотників, скріншот: YouTube

До терористичних обстрілів України іранськими дронами причетні наступні чотири офіцери Росії:

  • Сергій Созінов;
  • Андрей Степовой (капитан ВВС РФ);
  • Гліб Півкін;
  • Євген Глухов (лейтенант ВПС РФ).

До речі, оператори навчалися ще й на безпілотниках «Drone Exercise 1401», а один із військових злочинців навіть похвалився фото з місця. Всього на навчанні в Ірані було не менше 13 осіб.

Сподіваємося, що всі вони обов'язково будуть покарані в найближчому майбутньому, і відповідатимуть за всі військові злочини.

Нагадаємо, що ядерний арсенал путіна може виявитися такою ж пустушкою, як і "друга армія у світі": чи справді треба побоюватися

Раніше повідомлялося, що петля на шиї путина затяглася міцніше після удару ЗСУ по Макіївці: у всьому винні солдати з телефонами

Також німці зізналися, що Шольц все ще спілкується з шаленим диктатором: не хоче втрачати зв'язку