Політика геноциду путіна продовжується. Тепер постраждав від "другої армії у світі" мобілізований окупанти у "ЛНР". Він наклав на себе руки через дії кадировців стосовно нього.

Новина про це стрімко розлетілася мережею, де додається і передсмертна записка чоловіка.

У так званій "ЛНР" повісився один із мобілізованих чоловіків. У своїй записці перед самогубством він поскаржився на свавілля з боку військ Рамзана Кадирова. Цей загін військ ґвалтує російські війська, і ніхто їм не може нічого вдіяти.

Мобілізовані. бунтують
Мобілізовані. бунтують

Тіло повішеного мобілізованого росіянина знайшли просто у під'їзді житлового будинку, розташованого неподалік бази окупантів, а поруч із ним лежала записка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У ній він звернувся до своєї дружини, і розповів їй, що бачив "пекло". Такого раніше він не бачив ні в Чечні, ні Афганістані, але причиною самогубства явно не це стало.

Кадирівці, фото: скріншот з відео
Кадирівці, фото: скріншот з відео

"Ми, російські люди, тут - ніхто, а правлять чеченці. Вони бухають, безмежжують, гвалтують і п*здять всіх, але ніхто нічого не робитиме. Ксюха, вони віджали всі бабки, які ти прислала і зробили зі мною дещо . Будь ласка, знай, що я чинив опір", - написав "мобік" у записці.

Це вже не перший випадок, коли окупанти скаржаться на насильство з боку військ Рамзана Кадирова. При цьому командування не поспішає з цим розбиратися, і скарг з кожним днем ​​стає лише більше.

Нагадаємо, що нічого святого не залишилося: коли росіяни готують нові обстріли

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ з'явилася можливість переламати перебіг боїв на Донбасі, поки росіяни випрошують паузу

Також, путін зобов'язаний постати перед судом вже цього року: британський юрист назвав причину