Минув Новий рік. Президент України та російський диктатор путін звернулися до своїх народів з привітаннями, і традиційно лише один із цих гарантів був схожий на справжнього лідера. Психолог порівняв обидва ролики, і зробив висновки.

Про це 24 каналу розповів психолог Валентин Кім.

Новорічне привітання президента це традиційна завершальна частина року, де підбиваються підсумки всього, що встигло відбутися за 365 днів. Психолог одразу зазначив, що привітання Володимира Зеленського та путіна сильно відрізняються за змістом та значенням, суспільству траснлюються різні речі.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Валентин Кім зазначив, що ролик президента України став першим за всі роки каденції, коли він вимкнув актора і був самим собою. Він у контексті сучасних подій.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Привітання Володимира Зеленського – це, можна сказати, потужна рефлексія та констатація. Він просто перерахував наші статки, він просто звернув увагу на те, що ми всі разом пережили" - каже психолог.

Найважливішим у цьому всьому є те, що президент і народ перебувають в одному емоційному полі. Такого не скажеш про Росію, де панує власна атмосфера.

У привітанні диктатора путіна є спроби виправдатися, а весь контекст у тому, що «вони роблять все не дарма», і зовсім не шкодують про рішення розпочати війну проти сусідньої держави.

"Це звернення-виправдання. Це звернення, яке намагається сформувати росіян навколо ключової тези - "все робиться правильно", а таке дуже часто кажуть тоді, коли є сумніви", - Валентин Кім.

А ось масовка показала якийсь символізм, мовляв люди у формі за своїм лідером, і стоять терплять приниження.

Нагадаємо, що Кремль починає боятися нових ударів ЗСУ, і тактика терору пригальмувалась: чого очікувати від окупантів найближчими днями .

Раніше повідомлялося, що небезпека від Shahed незабаром буде ліквідована: Україна зайнялася виробництвом власних безпілотників

Також, наступний ракетний удар Росії може бути більш масованим: спікер Повітряних сил ЗСУ