Українці вже довгий час переживають через повторний наступ російських окупантів, а багато хто хотів би передчасного попередження, якщо це станеться. Але заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що інформувати населення у такій ситуації некоректно та пояснила чому.

Ганна Маляр у телемарафоні "Єдині новини" розповіла, що росія має декілька сценаріїв і приймає рішення в останній момент, тому знати, напевно, чи трапиться напад, ніхто не може. Однак вона заспокоїла тим, що Україна готова до будь-яких дій окупантів.

Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube
Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube

Повертаючись до попереджень від влади про наступ ворога, вона сказала, що це некоректно.

"Тому що у ворога так само є, як і було декілька сценаріїв, і вони орієнтуються по ситуації. Вони теж приймають рішення в останній момент і ті, хто його виконує, вони не знають за день до того, як, де і які виконуватимуть рішення", – пояснила Маляр.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Окупант, фото з вільних джерел
Окупант, фото з вільних джерел

Також вона нагадала, що від українців не приховують розвитку подій у Білорусі, де з лютого імітуються навчання. У Міноборони розуміють, що це стан готовності.

[quote author=""]"Про те, що може бути інтенсивніше використана Білорусь? Росія може використати все, що завгодно, це війна. Тому всі мають бути готові до будь-якого розвитку подій...", – додала заступник міністра.[ /quote]

Білорусь. Фото: скриншот з відео
Білорусь. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, нічого святого не залишилося: коли росіяни готують нові обстріли

Як повідомляв Знай.ua, німці зізналися, що Шольц все ще спілкується з шаленим диктатором