Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже більше 310 днів, від початку – 24 лютого 2022 року.

З того моменту було окуповано багато населених пунктів у різних українських регіонах, включаючи Київську, Чернігівську, Сумську, Харківську, Луганську, Донецьку, Запорізьку, Херсонську області.

Війна. Фото: Макс Левін
Війна. Фото: Макс Левін

Частину з них успішно звільнили в ході контрнаступальної операції ЗСУ, включаючи міста біля Києва, Херсон, Ізюм, Лиман і так далі. Іншу половину ще доведеться позбавити російських окупантів. Але в цьому потрібна допомога західних країн. Вони не повинні переставати передавати військову техніку, амуніцію та грошову допомогу бюджету.

І на диво... доки в Україні триває війна, помирають мирні жителі, знищуються житлові будинки – на Заході продовжують жити та заплющувати очі на агресію росіян. Адже на Apple TV можна зустріти російський фільм "Ополченочка", який розповідає історію трьох мешканок так званого "ЛНР", які опинилися у складі жіночого танкового екіпажу.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

"Ополченочка", скріншот: Apple TV
"Ополченочка", скріншот: Apple TV

"Х*й зрозуміти, хто це "г*вно" там дивиться, але воно там реально заплюсовано. Не знаю боти це роблять, або на заході реально стільки к**оєдів, кому на ура заходить цей треш", - пише один з користувачів у коментарях.

"Ополченочка", скріншот: Reddit
"Ополченочка", скріншот: Reddit

Нагадаємо, нічого святого не залишилося: коли росіяни готують нові обстріли

Як повідомляв "Знай.uа", у ЗСУ з'явилася можливість переламати перебіг боїв на Донбасі, поки росіяни випрошують паузу

Знай.uа писав, Путін зобов'язаний постати перед судом вже цього року: британський юрист назвав причину