Росіяни вигадали спосіб того, як залучити ще більше людей на війну в Україну. Тепер усі, хто має борг, можуть бути в небезпеці.

Про це йдеться в документі, який надається Telegram-каналом InformNapalm.

Такий подарунок до Нового року вирішив надати Центробанк Росії. Повiстки збираються вручати боржникам найближчим часом. Це буде одним із етапів мобілізації.

Глава Центробанку Росії Ельвіра Набіулліна вирішила розіслати листа всім фінансовим установам країни з вимогами на початок січня 2023 року. Тепер вони зобов'язані запрошувати боржників, і одразу вручати їм повістки на війну в Україну.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Російські банки також мають пропонувати підписати контракт на проходження служби у Збройних силах Росії. Якщо боржники почнуть йти у відмову, і не робити цього, працівники відразу ж будуть зобов'язані викликати поліцію та зафіксувати все на камеру.

Росія сама того, не помічаючи, стала трохи більш відкритою версією Північної Кореї, і проводять репресії своєї держави. Виходить, що громадянам або потрібно в короткий термін знайти гроші, або поїхати вмирати на війну в Україну.

Вручення повістки, скріншот: YouTube
Вручення повістки, скріншот: YouTube

До речі, раніше Ельвіра Набіулліна наказала відкрити на окупованих територіях відділення російських банків, їм тепер відмовникам загрожують великі штрафи.

Сподіваємося, що незабаром ми зможемо позбавитися цієї російської нечисті.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що перша річниця війни: чи зміниться кількість допомоги із США найближчими місяцями

Раніше повідомлялося, що українська розвідка заспокоїла громадян через путінський ядерний шантаж.

Також, путін може перетворити росію на колонію сусідньої країни, але тоді Україні загрожує небезпека ще сильніше .