Не встигли українці відійти від попереднього «марафону обстрілів» від російських окупантів, тож їх попередили про нову небезпеку вже найближчими днями.

Про це висловився речник Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Безперервно з 29 грудня росіяни масово обстрілюють територію України, адже хотіли залишити нас на свята без електрики, тепла та води. Новий рік пройшов теж під обстріли, але всі вищезгадані речі були практично у всіх громадян, що їх дуже злить.

Обстріли, скріншот: YouTube
Обстріли, скріншот: YouTube

Тепер вони обрали нову дату для того, щоб повторити спробу терористичного обстрілу по критичній інфраструктурі, і очікувано це стало православне Різдво - 7 січня.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Точної інформації немає ні в кого, але ми вже переконалися, що окупанти сильно прив'язані до дат, і тому від них очікується чого завгодно.

При цьому Збройні сили України готові до будь-якого повороту подій, і дадуть відсіч будь-якій атаці терористів.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Ми очікуємо, ми готуємося. Нам треба просто готуватися до цього — тримати порох сухим, як то кажуть, щоб ракети були заряджені, а люди готові. Юрій Гнат

Останні дні також показали українцям, що жодного світу путін не хоче і його дії спрямовані на терор українців. Останні кілька днів 2022 року вони регулярно обстрілювали практично всю територію країни, як уранці, так і ввечері. А на Новий рік у столиці вибухи не давали спати людям до 5 ранку.

Вони не збираються відходити від того, що визнали чотири українські регіони своєю територією. Але вони можуть хоч всю Україну "визнати", це не має значення, оскільки питання зараз стоїть у їхньому виживанні. Не в нашому, а в них. Юрій Ігнат

Нагадаємо, що Кремль починає боятися нових ударів ЗСУ, і тактика терору пригальмувалась: чого очікувати від окупантів найближчими днями .

Раніше повідомлялося, що небезпека від Shahed незабаром буде ліквідована: Україна зайнялася виробництвом власних безпілотників

Також, наступний ракетний удар Росії може бути більш масованим: спікер Повітряних сил ЗСУ