Стало відомо про те, коли в Україні можуть припинитися бойові дії на передовій та на чиїх умовах. Які новини принесе 2023 для наших людей.

Про це пише видання Berliner Zeitung. Висловився на цю тему колишній генерал Бундесверу та НАТО Ганс-Лотар Домрезе.

За його словами, не секрет сьогодні, що дійти прийнятного для обох сторін рішення буде вкрай складно, і боротьба на нас на всіх чекає серйозна і кривава. Окрім того, припинення вогню очікується вже до кінця цього року.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

На початку літа може початися застій, після чого обидві сторони цієї війни скажуть: «Тепер це марно, і досягнуть перемир'я». Саме так бачить вирішення ситуації екс-генерал.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Скоріш за все, між лютим та травнем. Це ситуація, в якій обидві сторони усвідомлюють, що вони застрягли", - сказав Домрезе.

Все це буде провісником і гарним моментом для початку переговорів про припинення вогню, але це ще не означатиме остаточного тривалого перемир'я.

Переговори в Туреччині
Переговори в Туреччині

"Припинення вогню означає: ми припиняємо стріляти. Переговори, найімовірніше, затягнуться надовго, потрібен посередник: можливо, Генеральний секретар ООН (Антоніу Гутерреш – ред.), президент Туреччини Ердоган чи прем'єр-міністр Індії Моді, хоча їхньої участі ніхто не нав'язує", - сказав він.

При цьому багато українських і західних експертів упевнені, що війна закінчиться нашою перемогою і повним поверненням територій вже цього року, у що свято хочеться вірити.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що у росіян до весни закінчаться всі ракети, а нового виробництва вистачить на один залп на три місяці: перемога вже близько

Раніше повідомлялося, що Рамзан Кадиров втомився боротися з ЗСУ, і тепер оголосив війну "нетрадиційним цінностям"

Також, у вас залишився тиждень: Олексій Резніков звернувся до росіян