Стало відомо про те, що вже цього року російський диктатор путін повинен буде постати перед судом як військовий злочинець. Принаймні, таке бажання висловив юрист Джеффрі Найс.

Про це повідомляє портал ВВС.

На думку чоловіка, цього року суд має відбутися, і путін повинен буде відповісти за кожен свій скоєний військовий злочин. Саме він несе повну відповідальність за напад на об'єкти цивільної інфраструктури.

Путін і ядерний вибух, фото hyser
Путін і ядерний вибух, фото hyser

"Це злочини проти людяності, тому що цивільні цілі в жодному разі не можна бомбити або якось ще піддавати нападу. Немає жодних сумнівів у тому, що командний ланцюжок веде безпосередньо до Путіна. Це його солдати. Як мінімум, він знає про те, що відбувається, із телевізійних повідомлень – як і всі ми", – сказав юрист.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

До речі, саме цей юрист був прокурором у суді над колишнім президентом Югославії Слободаном Мілошевичем.

суд ООН
суд ООН

Вкрай дивує ще той факт, що на сьогоднішній день, коли минуло понад 10 місяців кровопролитної війни, Міжнародний кримінальний суд все ще не зробив жодних заяв щодо відповідальності путіна за всі військові злочини в Україні. Його всі дуже бояться чи боялися, але вже не той час.

Україна продемонструвала, що з Путіним можна і треба боротися, інакше його плани можуть справдитися, а амбіції диктатор імперський.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що експерти назвали війну в Україною найтехнологічніше просунутою - ЗСУ продумують кожен крок до дрібниць

Раніше повідомлялося, що Дмитро Кулеба запевнив українців, що ЗСУ отримає всю потрібну зброю вже зовсім скоро: лише питання часу

Також, українські інженери знайшли слабкі місця "Shahed-136", які падають на наші міста