Усі українці чекають від 2023 року масштабних змін. Віра у перемогу не згасає, а сил для боротьби дедалі більше. Астролог Олена Максимова розповіла, що на нас чекає незабаром і як російські окупанти діятимуть далі.

З одного боку, прогнози астролога надихають, але з іншого змушують напружитися.

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Виданню Gazeta.ua вона повідомила, що в новому році росія змінить тактику, сильних обстрілів по містах буде менше, але водночас почастішають атаки дронів на інфраструктуру та диверсії.

"Керівництво країни-агресора буде робити помилку за помилкою. Внаслідок чого спровокує крах власної економіки і змусить своїх громадян виходити на вулиці. У Путіна з'являться проблеми всередині країни. Це одна з причин, чому Росія відтягне частину свого війська і намагатиметься заморозити конфлікт", - заявила Олена Максимова.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Астролог прогнозує, що у березні 2023 року очікуються політичні перевороти в столиці окупантів, а їх ватажок - путін, продовжить дурити свій народ, який згодом бунтуватиме.

"У владі відбудуться серйозні зміни, але політичної верхівки це не торкнеться. У Путіна активніше використовуватимуть двійників і кіномонтаж, тому в один день бачитимемо його в різних місцях, але справжнього – ніде", - сказала вона.

Цей рік буде для путіна важким, на щастя багатьох українців. Він боятиметься за своє життя, тож почне благати про мирні рішення та уникати зустрічі із Зеленським.

"Народне невдоволення сильно налякає Путіна. Абсолютні невдачі на полі бою дратуватимуть. Нервове виснаження позначиться на здоров'ї. Замахи на життя будуть, але реалізувати їх не вдасться", - підсумувала Максимова.

Протест проти війни. Фото: скрін youtube
Протест проти війни. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, на Україну чекає наплив іноземців, зростання цін на нерухомість і новий лідер: астролог передбачила, яким буде 2023 рік

Раніше ми писали, екстрасенс Макс Гордєєв попередив про серйозні "прильоти" в 2023 році: "Готуватимуть"