Нещодавно ми повідомляли про те, що під Бахмутом помер один із розробників культової комп'ютерної гри STALKER Володимир Єжов, ставши на захист України від окупантів.

Наразі командир харківського добровольчого підрозділу "Хартія" Всеволод Кожем'яко, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомив про загибель бойового медика Владислави Чорних із позивним "Аїда".

Владислава Чорних, фото: Facebook
Владислава Чорних, фото: Facebook

Дівчині було всього 28 років, будучи аспіранткою Національного фармацевтичного університету і вступивши до лав підрозділу... як медик, але працюючи в розвідці. Хоча минуло ще трохи часу і Владислава стала пілотом дронів різного призначення, включаючи камікадзе, бомбардувальники та розвідники.

Владислава Чорних, фото: Facebook
Владислава Чорних, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Владислава Чорних, фото: Facebook
Владислава Чорних, фото: Facebook

"Яка гарна дівчинка!", "Невгамовний біль, гинуть найкращі, найкрасивіші, розумні українці. Низький уклін її батькам", "Біль і сльози. Гине колір нації. Царства небесного і наша незабутня пам'ять", "Вічна шана та подяка. Дуже боляче. Не пробачимо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, у боях за Бахмут загинув журналіст із Херсона, змінивши камеру на автомат: "Ніколи не пробачимо"

Як повідомляв "Знай.uа", залишки крейсера "Москва" випливли на одеському пляжі: окупанти продовжують влаштовувати "сюрпризи" українцям

Знай.ua писав, хоробро бився за Україну до останнього: не стало розробника культової гри STALKER