Війна Росії проти України закінчиться у 2023 році, про це повідомили шамани Перу, які збираються щорічно на церемонію очищення.

Про те, чим побілилися шамани після демонстрацій, пише Reuters. 28 грудня перуанські шамани провели на вершині пагорба Сан-Крістобаль в Лімі – столиця Перу щорічну церемонію очищення, на яку вони взяли, зокрема, фотографії президента України Володимира Зеленського та президента рф володимира путіна.

Шамани Перу. Фото: Youtube
Шамани Перу. Фото: Youtube

Змія повзала по фотографіях президента України і президента Росії. В ході церемонії група шаманів і цілителів передбачила, що конфлікт закінчиться вже влітку наступного року.

Все це заспокоїться. Настане мир, спокій. Це те, що ми бачили, – сказав шаман Клеоф Седано, припускаючи, що мирний договір між Україною та РФ буде підписаний до серпня.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Провидці, що схилялися над черепами та листям квітів та коки, також передбачили природні катаклізми.

Наступного року буде землетрус, але не в столиці Перу, а в іншому місці, здебільшого за кордоном, у північній частині Америки, якою можуть бути Сполучені Штати... Буде багато трагедій, переважно кліматичних, - висловився шаман Уолтер Аларкон.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни викинули пенсіонерку з автобуса за правду про війну та табуретки в танках.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної і можуть взяти під контроль основні дороги Донбасу: а у росіян все стабільно погано.

Також "Знай.ua" інформував, трофейні танки і БТР припадають пилом на складах ЗСУ без діла: захопили, але використовувати не можуть.