Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже більше 300 днів... з того моменту путінська армія окупувала частину нашої країни, а воїни ЗСУ - її успішно звільняють, досі.

Найскладніша ситуація, як і завжди, знаходиться у Донецькій та Луганській областях. Саме, під Бахмутом і Соледаром. Окупанти, незважаючи на десятки та сотні поранених, убитих, продовжують лізти, намагаючись захопити українські міста. Якийсь час там знаходився американський кінорежисер, журналіст та кореспондент Vice News Бен Соломон. Він поділився болючими кадрами з-під Бахмута, щоби пояснити ними все, що там відбувається.

Воїн ЗСУ, фото: Instagram
Воїн ЗСУ, фото: Instagram

"Ми провели два тижні в місті, в центрі війни між Україною та російськими військами. Місто є кривавим вихором. Небагато будинків не постраждали від боїв. Десятки тисяч бігли. не чути гуркоту. Бої не схожі ні на що, що я коли-небудь бачив. Хоробрі цивільні особи, такі як 8-річна Соня, опиняються у центрі подій", - пише журналіст у публікації.

Пост містить багато жахливих кадрів... однак один із них розлетівся інтернетом і став головним поясненням того, що відбувається в Бахмуті. Оператор зняв руку українського бійця. Трясу руку, з сигаретою в пальцях. Бородатий чоловік курить і намагається заспокоїтись, але це, ймовірно, не допомагає.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Нагадаємо, росіяни викинули пенсіонерку з автобуса за правду про війну і табуретки в танках: "Телевізор - сила"

Як повідомляв "Знай.uа", ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної, і можуть взяти під контроль основні дороги Донбасу: а у росіян все стабільно погано.

Знай.ua писав, українські прокоментували нове місце ворожих бомбардувальників: "Достанемо і на Далекому Сході"