Національна рада України з питань телерадіомовлення на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила про те, що в боях за Бахмут загинув херсонський журналіст і режисер Антон Коломієць.

З публікації йдеться, що він із перших днів повномасштабної фази війни став на захист Батьківщини. До цього він працював за фахом режисера телебачення, відучившись у Херсонському державному університеті.

Антон Коломієць, фото: Facebook
Антон Коломієць, фото: Facebook

"Він працював на телеканалі "Скіфія", який згодом став херсонською філією "Суспільного". 6 років поспіль вів прогноз погоди на телеканалі, щоранку обдаровуючи херсонців гарним настроєм. Був також режисером прямих ефірів там.

У 34-річного загиблого Антона Коломійця залишилися дружина та двоє маленьких дітей... усі запам'ятали воїна за позитивний настрій та особливу любов до нашої української культури. Колега Олена Юдіна заявляє, що чоловік завжди з гордістю носив вишиванки, а також співав українських пісень.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Скільки втрат, горя, болю від цих російських тварин", "Вічна пам'ять захиснику України", "Ніколи не пробачимо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, росіяни обрали Київ головною метою своїх терористичних ударів: "Направляють найбільше крилатих ракет"

Як повідомляв "Знай.uа", експерти назвали війну в Україною найтехнологічніше просунутою - ЗСУ продумують кожен крок до дрібниць

Знай.ua писав, Дмитро Кулеба запевнив українців, що ВСУ отримає всю потрібну зброю вже зовсім скоро: тільки питання часу