На росії винайшли новітню зброю - аналоговнєт, стріляє не бомбами, а какулями.

Про гєнія русской наукової думки, співробітника НДІ, який вигадав танки, що стріляють відходами з туалету, написала навіть відома газета The Gardian. Російські ЗМІ рознесли новину.

Снаряд, що стріляє г*вном. Фото: кадр з выдео
Снаряд, що стріляє г*вном. Фото: кадр з выдео

Бачите, там боєць в мене намальований зі спущеними штанями. От він як раз випорожнюється у контейнер — готується до зарядження боєприпаса та вистрілу. Тоді ці екскременти будуть розповсюджені по територіям на маскувальних сітках, на амуніції, на стратегічній та тактичній зброї. — зазначив

У репортажі про цей неймовірний винахід, вершину наукової думки називають "аналоговнєтом" та "треба ж було до такого додуматися".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також зазначають, що танк, що стріляє фекаліями може значно знизити бойовий бух українців.

Варто сказати, що це не погана новина, якщо замість снарядів з дула танка вилітатиме гівно.

У воєнних не буде проблем з туалетом, та ворог переможений. Хоча, звісно вбити фекаліями наряд чи вийде. Але точно вдасться зломити дух". — йдеться у репортажі.

Раніше російський скульптор з фекалій навчився робити півника, та щороку робить фігури з фекалій, та надзвичайно пишається цим.

Нагадаємо, ми писали, що росія опинилась у 90-х через політику геноциду путіна: весь бюджет йде на війну, а "армія" практично ліквідована.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни б'ються в істериці через допомогу США для України

Також "Знай.ua" інформував, простий лайфхак врятував танк ЗСУ від російського ударного безпілотника: застряг