Повномасштабна фаза війни з Росією триває вже більше 300 днів, починаючи з 24 лютого 2022 року, коли окупаційні війська вторглися на територію нашої країни одночасно за кількома напрямками.

Зараз наші воїни ЗСУ роблять неможливе – вони героїчно обороняють нас, нашу свободу та незалежність. Одним із найгарячіших напрямків залишається Донбас. Міста в Донецькій та Луганській області зникають у прямому розумінні цього слова через постійні обстріли російської артилерії. Бахмут - саме такий населений пункт... але він тримається, доки наші воїни у ньому тримаються і ціною власного життя зупиняють десятки, сотні та тисячі ворогів.

ЗСУ. Фото: Youtube
ЗСУ. Фото: Youtube

У мережі поширюється публікація з важким вмістом, яка, своєю чергою, розкриває очі те, що відбувається фронті. І нагадує людям у мирних містах про ціну спокійного життя.

"Морг. Дівчина тримає за руку свого коханого, який загинув на Бахмутському напрямку", - йдеться там.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Але ще болючіше читати те, що написала українка, прощаючись зі своїм чоловіком. Вона зазначила, що не вірить у вічну пам'ять, у те, що герої не вмирають, і в те, що воїни можуть повернутися з того світу. Вона визнає, що згодом люди все одно забудуть про наших героїв. І згадує, скільки загиблих захисників бачила у морзі Дніпра.

"Не вмирає тільки кохання. Притуплюється, звичайно, але її так легко не позбутися. Правда? Я вічно триматиму тебе за руку, мій Герой. І навіть якщо ти вже не з нами", - додала дівчина.

Прощання з воїном ЗСУ, фото: Instagram
Прощання з воїном ЗСУ, фото: Instagram

Нагадаємо, британець, який воював за Україну, розкрив жахливі тортури окупантів після полону: "Росіяни люблять..."

Як повідомляв "Знай.uа", письменник і воїн ЗСУ Антон Чех довів до сліз весь світ одним листом з фронту: "Раптом убила ракета..."

Знай.ua писав, Олександр Педан розридався від історії про Маріуполь, про яку не знає вся Україна: "Ми не посміли відмовити"