Путін своїм нападом на Україну відкинув Росію відразу на 30 років тому. Країні буде дуже складно відновитися хоча б на довоєнний рівень, а можливо цього вже ніколи не станеться.

Про це повідомляє портал The Times , посилаючись на деяких західних чиновників.

Кривавий диктатор путін дуже сильно послабив російську економіку, а «друга армія у світі» взагалі втратила всі свої сили на війні в Україні. Тепер Росії може знадобитися не менше 30 років, щоб повернутися на колишній рівень. Усього за 10 місяців убити державу – треба постаратися.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

"Києву вдалося знищити половину російських танків, а Москва швидко витратила свої запаси ракет, боєприпасів і снарядів. Одне високопоставлене джерело в британському уряді повідомило, що Росії може знадобитися від 20 до 30 років, щоб відновити свою економічну та військову міць", - сказано в повідомленні. The Times.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Напередодні Генштаб ЗСУ прозвітував, що з 24 лютого російські війська втратили понад 100 тисяч осіб особового складу, а в Кремлі продовжують витрачати гроші в нікуди. На війну пішло вже чверть річного бюджету.

полонені окупанти
полонені окупанти

Крім того, високопоставлений західний чиновник заявив, що навіть у Кремлі вже визнають, що Україна виграє, і тому вони обстрілюють цивільну інфраструктуру, а ядерна риторика притихла. Він також наголосив, що Захід поступово нарощує військову підтримку України.

Нагадаємо, що путін морально готовий застосувати проти України ядерну зброю .

Раніше повідомлялося, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ

Також, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається