Стало відомо про те, коли Росія наважиться на наступний масований ракетний обстріл, і чи встигнуть вони до Нового року ще трохи зіпсувати нам життя.

Про це заявив військовий експерт, полковник ЗСУ у запасі, пілот-інструктор Роман Світан у рамках спільного проекту "Розмови про важливе" "Сніданку з "1+1".

За його словами, цього року на нас може чекати ще один ракетний удар від окупантів за нашою енергетичною системою. Статися це може вже 25-30 грудня.

Роман Світан
Роман Світан

Можливо атака крилатими ракетами в найближчий тиждень. За цей час росіяни вже можуть підготуватися до цього. Також вони можуть атакувати балістичними ракетами з території Білорусі, а це - "Іскандери" та "Кинджали". Вони можуть збільшити кількість ударів тими самими Shahed-136. З одного боку – нічого нового, з іншого – вони поспішають доти, доки сюди зайдуть ті самі ЗРК Patriot та системи ППО, які можуть нівелювати ці наслідки. Також РФ може прив'язуватись до дат. Атака може статися з 25 до 30 грудня. Ми на неї чекаємо. Битимуть по енергосистемі України. Роман Світан

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бойовий літак з ракетою. Фото: скриншот Youtube
Бойовий літак з ракетою. Фото: скриншот Youtube

Востаннє росіяни нас атакували посеред ночі іранськими безпілотниками-камікадзе 19 грудня, а от ракетних ударів не було близько 2 тижнів.

Вся причина в тому, що вони готуються до нової провокації, щоб залишити нас на свята без усього. Росіяни завдали вже 9 масованих ракетних ударів. Через це Україна має проблеми з електропостачанням.

Нагадаємо, що путін просуватиметься далі вже наступного року: під загрозою сусідня держава

Раніше повідомлялося, що удари ЗСУ по Москві: Гіркін передбачив, коли приготуватися жителям Росії

Також названо озброєння, яке Україна може отримати після інтерв'ю Залужного: Захід почув посил