У Росії на путіна вирішили подати до суду, оскільки він назвав війну "війною", хоча інших карає за це штрафами та кримінальними термінами.

Раптом проти кривавого диктатора путіна ополчилися його власні депутати, і тепер він поплатився за те, що не завжди контролює те, що каже.

Йдеться про державного депутата петербурзького МО "Смольнінське" Микиту Юферєва. Він звернувся до генерального прокурора Краснова, а також до глави МВС Колокольцева з проханням, щоб вони перевірили повністю виступ кривавого диктатора путіна на його крайній прес-конференції.

Чоловік вважає, що за слова путіну можна раптово притягнути до "встановленої законом відповідальності за поширення фейків про дії російської армії".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"За такі слова про війну засудили вже кілька тисяч людей", – заявив депутат Микита Юферов.

І це справді так. У Кремлі ще на самому початку наступу заборонили своїм громадянам будь-коли згадувати слово війна щодо України, і придумали "спеціальну військову операцію".

Тим часом путін забув про таке правило, чи на нього воно не поширюється.

"Наша мета - не розкручувати цей маховик військового конфлікту, а, навпаки, закінчити цю війну, ми цього прагнемо і прагнутимемо" - заявив він.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що путін почав розпалювати конфлікт на Балканах через свою ганьбу в Україні, у Косові дуже стурбувалися .

Раніше повідомлялося, що у Кремлі підготували замах на Буданова та Резнікова, але СБУ вчасно схаменулися: кілер був уже на кордоні.

Також генсек ООН розповів, коли і чим на його думку закінчиться війна в Україні .