Кухар путіна, а також творець ПВК «Вагнер» Євген Пригожин приїжджав до колонії Олексія Навального. Намагався завербувати людей на війну.

Про це чоловік повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram .

Політичний в'язень Кремля зазначив, що Росія своїми діями остаточно збожеволіла. Їхня еліта програючи у війні продовжує тур колоніями суворого режиму в пошуках людей на війну.

Виявляється, і до мене в колонію приїжджав кухар Путіна Пригожин для того, щоб вербувати зеків у свої бойові загони ад'ютанта Попандопуло. Очевидець розповідає: "Прилетів гелікоптером, усіх зеків зібрали на стадіоні разом із начальством. Пригожин ростом маленький, лисий. Сказав: "Я сам відмотав 10 років, покликаю вас стати моїми штурмовиками. За півроку кожному випишу помилування, у вас 5 хвилин на роздуми. Олексій Навальний

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У результаті вдалося йому завербувати щонайменше 80-90 осіб, які поїхали воювати.

До речі, пізніше і сам Євген Пригожин висловився про війну в Україні та можливу участь у ній Олексія Початкового. Кухар Путіна зазначив, що якщо чоловік раптово висловить таке бажання, тоді це можна організувати, проте поки що серед "патріотів" його немає.

Якщо він висловить бажання поїхати на війну, безумовно, ми будемо цьому раді. Як то кажуть, на волю — із чистою совістю. Я не такий великий знавець російського права, як Льоша, але не бачу в цьому нічого поганого з двох причин. Перша: люди можуть очиститися і отримати другий шанс у житті, пройшовши через страх війни. Друга — запам'ятайте, обміркуйте, а бажано запишіть собі: ніхто не може відібрати в людини право захищати свою Батьківщину, свою матір та свою сім'ю всіма доступними способами. Євген Пригожин

Пригожин підбиває в'язнів йти в армію. Фото: скриншот Youtube
Пригожин підбиває в'язнів йти в армію. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що путін почав розпалювати конфлікт на Балканах через свою ганьбу в Україні, у Косові дуже стурбувалися .

Раніше повідомлялося, що у Кремлі підготували замах на Буданова та Резнікова, але СБУ вчасно схаменулися: кілер був уже на кордоні.

Також генсек ООН розповів, коли і чим на його думку закінчиться війна в Україні .