Стало відомо про американську відповідь російській пропаганді. Вважають, що якби війська НАТО справді воювали прямо з Росією, тоді війна була б закінчена за лічені дні.

Про це заявив член Палати представників США від Республіканської партії Адам Кінзінгер на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є.

За його словами, за прямого військового конфлікту НАТО і Росії, тоді Кремль зазнав би поразки всього за три дні. І це було б явно не як у росіян із захопленням Києва.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Все почалося зі спору з одним із користувачів соціальної мережі, які почав раптово ставити питання, чому Північноатлантичний альянс досі не знищив РФ, якщо "російська армія настільки жалюгідна".

"Я сподіваюся, це жарт. Війна НАТО проти росії виглядала б як реальна триденна операція", - написав Адам Кінзінгер.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

У НАТО тим часом досі побоюються, що війна в Україні, яку путін розв'язав майже десять місяців тому, може незабаром перерости у реальне зіткнення між Альянсом та країною. Генсек Єнс Столтенберг про це прямо говорить, хоча російська пропаганда весь цей час розповідає народу про те, що українців на полі бою немає, і там скрізь найманці із США та Європи.

Щодо триденної операції, це вже стало справжнім мемом. Все тому, що росіяни в лютому мали надії повного захоплення Києва всього за три дні, але в результаті вже через місяць їм довелося звідти тікати.

полонені окупанти
полонені окупанти

Нагадаємо, що росіяни вирішили поборотися за свою мову і зганьбилися навіть із цим .

Раніше повідомлялося, що мобіка намагалися закопати живцем за відмову воювати: били та знущалися .

Також 60 тисяч іноземців виявили бажання захищати Україну на полі бою: росіян не любить ніхто