Російський терорист та екс-главар бойовиків у «ДНР» Ігор Гіркін пообіцяв москвичам сюрпризи на Новий рік від Збройних сил України. Удари можуть розпочатися несподівано.

Про це він розповів у своєму новому ролику, які знову виходять регулярно у його соціальних мережах після того, як він навоювався.

За словами чоловіка, він вкрай наляканий тим, що відбувається у війні Росії проти України, і вже ніхто не виключає варіант того, що Україна почне атакувати Москву прямо на Новий рік.

стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео
стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео

А ось чи буде вдалим удар, все залежатиме від російської системи ППО, яка, як ми знаємо, не зовсім вдало себе показує в більшості випадків.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Скажімо так, я не виключаю можливості, або на Новий рік, або ще в якийсь день удару ворога або по Москві, або по якомусь другому пункту. Вони ж орієнтуватимуться на системи ППО. На наші можливості. Я не знаю, як зараз прикрито Москва, але щось вони на Новий рік обов'язково викинуть. Ігор Гіркін

Також, у своєму новому ролику він вирішив згадати ті найвдаліші удари в Криму та по Кримському мосту, які мало не довели до суїциду росіян.

Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео
Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео

Коли Володимир Володимирович (Путін, - ред.) проїхав Кримським мостом вони вдарили по наших стратегічних силах і пролетіли поки вся ППО дивилася, щоб президента не пошкодили. Тож вони викинуть щось 100%. Ігор Гіркін

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду