Зовсім скоро Новий рік, і цього разу це свято не викликає жодних позитивних емоцій. Росія продовжує тактику терору і може атакувати нас навіть у святкову ніч.

Про це розповіді речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у новому інтерв'ю для агентства "РБК-Україна".

За його словами, українцям слід спокійніше ставитися до конкретних дат, оскільки росіяни можуть атакувати нас у будь-який момент. Як це власне, і відбувається останні 3 місяці масованими атаками.

ракетні удари по Києву
ракетні удари по Києву

У них розроблено детальний план щодо української території. Хоч він і провальний, проте вони здаватися не збираються. Втім, як і ми.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наше Головне управління розвідки порадило не прив'язуватися до дат, що вони можуть там нас "вітати." Юрій Гнат

Зараз, коли вони вже зрозуміли, що жодні мирні переговори через терор не зможуть вибити з нас, кожен удар спрямований на те, щоб завдати якнайбільше болю України.

Авіаудар по центру Харкова, фото: Антон Геращенко / Телеграм
Авіаудар по центру Харкова, фото: Антон Геращенко / Телеграм

Залежно від того, де нам буде болючіше, вони туди і б'ють, як можна підліше, якомога нахабніше і болісно. Юрій Гнат

При цьому і заперечувати можливість удару по Україні на Новий рік теж не варто. Якщо вони захочуть догодити кривавому диктатору путіну, то вони, напевно, вдарять у новорічну ніч, і їм абсолютно начхати на те, що люди зберуться сім'ями, щоб провести час разом у це сімейне свято.

Саме так і діють справжні терористи.

Нагадаємо, що ЗСУ збираються розпочати наступ на Мелітополь і перекрити росіянам дорогу до Криму: операція зі звільнення півдня триває

Раніше повідомлялося, що Валерій Залужний попередив про новий наступ на Київ: не відмовилися від головної мети

Також у Великій Британії визнали, що посилали морських піхотинців на таємні операції в Україні .