В Україні ліквідували головного героя фільму "Ванька", яких грав розвідника "TikTok-загону". І так буде з кожним окупантом, який відчує себе визволителем.

Про це зазначає OSINT-експерт Іраклій Комахідзе.

Справа в тому, що українські воїни ліквідували головного героя пропагандистського фільму "Ванька" Євгена Коляснікова, і там він був розвідником у складі підрозділу "Ахмад-Захід".

Примітно, що актор із провінційного міста Зарічний і пішов воювати цілком добровільно. Ось тепер його карма і наздогнала, і тепер він ніде не зіграє.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Ліквідовано у селі Мар'янівка Донецької області України 15 грудня, куля окупанту влучила у серце", - зазначив експерт.

До речі, його дружина Олена Коляснікова-Кузьмичова грала в цьому ільмі разом із ним, і тепер залишилася вдовою з дітьми.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Так буде з кожним росіянином, які приїжджають на нашу територію та влаштовують політику терору мирного населення.

Тим часом їхні втрати з кожним днем ​​лише збільшуються, і минулої доби знищили ще 520 окупантів. Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росія втратила вже понад 98 800 своїх військових.

Про це йдеться на сторінках Генерального штабу ЗСУ у соціальних мережах.

Нагадаємо, що росіяни вирішили поборотися за свою мову і зганьбилися навіть із цим .

Раніше повідомлялося, що мобіки намагалися закопати живцем за відмову воювати: били і знущалися .

Також 60 тисяч іноземців виявили бажання захищати Україну на полі бою: росіян не любить ніхто